تاكسى ياب

تاکسی یاب” یک نرم افزار تلفن همراه است که از طريق برنامه‌ى موقعیت یاب گوشی، تاکسی‌های نزدیک به شما را خبر می‌کند تا در کمترین زمان، خود را به شما برسانند!
عليرضا ميرهادى، كارگردان و طراح گرافيك اين پروژه درباره‌ى آن مى‌گويد:
“ما برای تولید این تیزر، ساختار اینفوگرافیک را انتخاب کردیم که پیچیدگی‌های خاصى دارد و تجربه‌ى زيادى را براى برقرارى ارتباط خوب و مفيد با مخاطب مى‌طلبد. بالای ٥هزار مشاهده و بیش از صدها بار اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی، نشان دهنده ارتباط خوب اين كار با مخاطب است.
پروژه ابتدا با نوشتن متن آغاز شد و اطلاعات به صورت مفید لابه لای کار قرار گرفت؛ سپس با توجه به حرکت‌ها و پلان‌های جذاب، استورى بورد طراحى شد. فرزین طوسی -از تصویرگران حال حاضر ایران- تصویرسازی اثر را انجام داد و متریال‌های مهم را برای انیمیت آماده کرد.


مدت زمان انجام کل کار حدود یک ماه بود و بعد از انیمت، صداگذاری و تدوین، پروژه کامل شد. با این که کلیت تيزر به اصطلاح دو بعدی به نظر مى‌رسد، اما بعضى از پلان‌ها به‌صورت سه بعدی ساخته و رندر گرفته شده است.”

علیرضا میرهادی، لیسانس طراحی صنعتی از دانشگاه هنر و معماری دارد و ٦ سال است كه در زمینه‌ی گرافیک متحرک فعاليت مى‌كند. او سابقه برگزاری کلاس و ورک شاپ را در مدرسه‌های ویژه و اینورس دارد و کارگردان گرافیک متحرک در “گیف استودیو”است. گیف استودیو جدیدترین شركت ساخت موشن گرافیک در ایران مى باشد.

render (0-00-17-12)
render (0-00-42-11)
render (0-00-53-21)
render (0-01-02-24)
render (0-01-36-07)
storyboard1
storyboard2
storyboard3

image 
imageimageimage
  1. عجب!! یعنی واقعا برنامه تاکسی یاب درست کار خواهد کرد ؟
    ویدئو هم جالب شده در نوع خودش. برای یک کار یک ماهه خیلی خوبه به نظرم.

    1. سلام

      وقت بخیر جناب میر هادی
      بابت کار خوبتون تبریک می گم
      چطور می تونم برای یک سفارش وقت شما رو بگیرم ؟

      ارادت

  2. اینکه سفارش‌دهنده‌ها چنین رویکردهای امروزی ای رو تو طراحی تیزر قبول می‌کنن خیلی خوبه و جای امیدواری داره
    نتیجه کار هم در حد ایران چیز قابل قبول و قابل دفاعی از آب دراومده.
    صدالبته پروژه تحسین برانگیز و خیلی خوب و درجه یکی نشده.
    تو این سبک (یعنی تصویرسازی فلت) کارهای فوق‌العاده زیادی این روزها تو دنیا انجام میشه و در اصطلاح تبدیل به مد شده. البته به شخصه این سبک رو دوست دارم و ازش لذت میبرم.
    در ضمن اینکه طراح کار گفتن ما از رویکرد اینفوگرافیک برای این کار استفاده کردیم نشان از عدم شناخت کافی ایشون از مقوله اینفوگرافیک داره. استفاده از طراحی تخت و فلت در تیزرسازی به معنای استفاده از اینفوگرافیک نیست. تصویرسازی تخت «ابزار» کارآمد و رایج در طراحی اینفوگرافیک‌ها محسوب میشه و هر جا که از این سبک تصویرسازی استفاده شد به معنای بهره مندی از اینفوگرافیک نیست.
    موفق باشید
    منتظر کارهای بهتر شما هستم
    موفق باشید

    1. salam be nazaram ink shoma mifarmaid man azin sakhtar chizio nmidoonam yekam harfe dorosti nabashe infographic be flat bodan rabti nadare doste aziz va lotf konid moteleateton ro ziad konid, infographic sakhtarie k ba time khase va taghriban tolani tar nesbat be baghie karha hajme ziadi az DATA ro be mokhatab eraee mide,

      mrc az nazareton

      1. با این حساب در تبلیغات “ماهیتابه آگرین” و “کباب پز پلین” هم از ساختار اینفوگرافیک استفاده شده. چون حجم زیادی از اطلاعات در تایم تقریبا طولانی به مخاطب منتقل میشه. ولی همه میدونیم که اینطور نیست.
        من خیرخواهانه نقد کردم دوست عزیز. به جای اینکه من رو دعوت به مطالعه بیشتر کنید کمی تامل و دقت کنید.

        1. merc az naghdeton va mamnonam azatoon,man manzore badi az momtaolee nadashtam doste aziz .
          kamelan doroste kereme halazon va mahitabe agrin ham
          sakhtare infographic daran darvaghe ama REAL hastand

          Vali ma yekam fun tar barkhord kardim

          bazam merc az tavajoheton va eradat

          1. خواهش میکنم
            البته بازم تاکید میکنم که تیزر اینفوگرافیک لزوما به معنای دادن اطلاعات زیاد در زمان زیاد نیست. با استدلال شما اصولاً هر «ویدئویی» که «چیزی رو توضیح بده» و «اطلاعات زیادی» به مخاطب منتقل کنه، از ساختار اینفوگرافیک بهره برده که تایید میکنید که اینطور نیست.
            نمونه های بسیار خوب ویدئوهای اینفوگرافیک در وب زیاده اما برای نمونه این سایت بد نیست:
            http://www.videoinfographics.com
            حرف آخر اینکه اساساً مقوله اینفوگرافیک تو کشور ما ناشناخته است و هنوز در بین طراحان گرافیک مثل سایر زمینه های گرافیک جا باز نکرده و این سوءبرداشت ها به نظرم طبیعیه.
            موفق باشید

  3. آقای علی رضا میرهادی همیشه کارهای شما باعث شور و اشتیاقِ من میشه و همیشه با دیدن کاراتون تشویق میشم که کار کنم.
    موفق باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *